Skip to content

Välkommen till Fiskbasen.se! Vi har samlat information om mer än 280 olika fiskar i svenska vatten. Vår vision är att sprida kunskap om svenska fiskar, vattendrag och natur. Vi vill leva upp till Fiskbasen.se – Allt om svensk fisk! Förutom mängder av fiskar hittar du fiskrecept, diskussioner kring miljö och utfiskning samt samlingssidor för sportfiskare, färsk fisk och bästa fiskeställena. Välkommen till Sveriges sida om fisk!

Stekt panerad Kotlettfisk

4 port.

600 g havskatt i skivor

TILL PANERING:

3 msk vetemjöl
1 ägg
1 dl ströbröd
2 tsk salt
1 kryddmått vitpeppar

TILL STEKNING:

smör eller margarin

Vänd kotlettskivorna i vetemjöl. Doppa dem i uppvispat ägg och därefter i ströbröd smaksatt med salt och vitpeppar. Stek kotlettskivorna vackert guldbruna på båda sidor i matfett. Servera med spenat eller gröna bönor och potatis.