Skip to content

Välkommen till Fiskbasen.se! Vi har samlat information om mer än 280 olika fiskar i svenska vatten. Vår vision är att sprida kunskap om svenska fiskar, vattendrag och natur. Vi vill leva upp till Fiskbasen.se – Allt om svensk fisk! Förutom mängder av fiskar hittar du fiskrecept, diskussioner kring miljö och utfiskning samt samlingssidor för sportfiskare, färsk fisk och bästa fiskeställena. Välkommen till Sveriges sida om fisk!

Din lokala fiskbutik

Tycker du om färsk fisk? På västkusten är det självklart att det finns färskfisk i butikerna. Men redan när man kommer inåt landet kan det vara svårt att få tag på färska räkor. Lugn, butikerna finns även nära dig. Det handlar bara om att hitta dem. På Fiskbasen.se hjälper vi dig att hitta färsk fisk lokalt. Ta en titt på kartan nedan. Vi vill sprida information och dela kunskap om fisk. Att äta fisk gör dig smartare. Ta chansen i någon av butikerna nedan.

Lokal fiskbutik

I Sverige finns hundratals stora matbutiker. Dessa stormarknader har slagit ut många mindre specialbutiker så som lokala fiskbutiker. Trenden är tydlig inom alla områden. När man befinner sig nere på kontinenten köper man kött hos slaktaren, bröd på bageriet och fisk hos fiskhandlaren. I Sverige åker men i stor utsträckning till Maxi.

På Fiskbasen.se värnar vi om de små butikerna. Vi vill öka medvetenheten om att handla hos den lokala fiskhandlaren istället för i frysdisken. Hos din lokala fiskhandlare kan du inte bara hitta lokal färsk fisk utan. Du kan även få tips och recept, samtidigt som du stöttar en liten verksamhet.

Om du inte är sugen på att köpa fisk utan på lite extra spänning kan vi rekommendera att du tar en titt på sexitoy.se. En butik som full av sexleksaker och tips på ett hett samliv.

Fiskbutiker
FiskbilenSollentuna
FiskexportenVarberg
Gamla Stan fiskMälartorget 21 · 111 27 Stockholm