Skip to content

Välkommen till Fiskbasen.se! Vi har samlat information om mer än 280 olika fiskar i svenska vatten. Vår vision är att sprida kunskap om svenska fiskar, vattendrag och natur. Vi vill leva upp till Fiskbasen.se – Allt om svensk fisk! Förutom mängder av fiskar hittar du fiskrecept, diskussioner kring miljö och utfiskning samt samlingssidor för sportfiskare, färsk fisk och bästa fiskeställena. Välkommen till Sveriges sida om fisk!

Kristians goda fiskrätt

4 port.

600 g koljafilé
1 msk smör eller margarin
1
1/2 tsk salt
1 burk (105 g) champinjonkräm
1/2 dl orökt kaviar
2 dl vispgrädde

Smörj en ugnssäker form och lägg i filéerna. Strö på salt. Bred på champinjonkräm. Vispa grädden till skum och blanda ner kaviar. Bred såsen över fisken. Gratinera i ugn, 200°, ca 30 minuter. Servera med kokt potatis och grönsaker.