Skip to content

Välkommen till Fiskbasen.se! Vi har samlat information om mer än 280 olika fiskar i svenska vatten. Vår vision är att sprida kunskap om svenska fiskar, vattendrag och natur. Vi vill leva upp till Fiskbasen.se – Allt om svensk fisk! Förutom mängder av fiskar hittar du fiskrecept, diskussioner kring miljö och utfiskning samt samlingssidor för sportfiskare, färsk fisk och bästa fiskeställena. Välkommen till Sveriges sida om fisk!

Fisksallad

4 port.

400 g kokt kall fisk (Kolja, Torsk eller Vitling) Kokt Fiskrecept
1 salladshuvud
1 burk sparris (200 g)
6 kokta kalla potatisar
1 bit gurka
2 kokta ägg
2 tomater

Dela fisken i mindre bitar. Skölj salladen och lägg på ett stort serveringsfat. Låt sparrisen rinna av väl. Skär potatis och gurka i skivor, ägg och tomater i klyftor. Lägg upp alla ingredienserna i grupper på salladsbädden. Servera med grön majonnäs.