Skip to content

Välkommen till Fiskbasen.se! Vi har samlat information om mer än 280 olika fiskar i svenska vatten. Vår vision är att sprida kunskap om svenska fiskar, vattendrag och natur. Vi vill leva upp till Fiskbasen.se – Allt om svensk fisk! Förutom mängder av fiskar hittar du fiskrecept, diskussioner kring miljö och utfiskning samt samlingssidor för sportfiskare, färsk fisk och bästa fiskeställena. Välkommen till Sveriges sida om fisk!

3 saker du kan göra medan du väntar på att fisken ska nappa

Att vänta på att fisken ska nappa kan kännas som en oändlighet, inte minst om du fiskar med metspö. I dessa fall kan det vara en bra idé att hitta något som du kan göra under tidens gång.

Här kommer olika saker att passa för olika människor, men nedan listar vi några av de saker som du kan tänkas vara intresserad av, oavsett om det handlar om att spela på en slotmaskin som Golden Fish, läsa om historia, eller prata med en vän i mobilen.

Läsa en bok om fiske

Många gillar att läsa en bok samtidigt som de fiskar. Boken behöver nödvändigtvis inte handla om fiske, det kan istället vara en ekonomibok, kokbok eller vad som helst. Med tanke på att det vanligtvis tar ganska lång tid innan man får napp kommer man heller inte att bli störd i läsandet särskilt ofta, vilket skapar en bra kontinuitet.

Se dock till att du inte fastnar för mycket i läsandet, annars kanske du missar att det nappar!

Prata med vänner eller familj

Att prata med vänner och familj är något av det bästa som finns, inte minst när du pratar med någon som du har mycket gemensamt med och kommer överens med. Om du fiskar i sällskap kan det vara ett ypperligt tillfälle att skapa en bättre samhörighet mellan er, eller diskutera gemensamma intressen, aktuella händelser eller egentligen vad som helst.

Om du är ute och fiskar på egen hand kan du prata med dem via mobilen, antingen genom samtal eller annan form av kommunikationsmetod.

Spela slotmaskiner med fisktema

Att spela på slotmaskiner är ett annat exempel på vad du kan göra när du väntar på att fisken ska nappa. Det finns hur många olika maskiner som helst, men om du vill sammankoppla händelserna med varandra kan du lira en automat med fisktema.

Nedan är enligt oss de tre bästa slotmaskinerna med fisktema:

Golden Fish Tank

Som vi tidigare nämnde i den här artikeln är Golden Fish Tank en spelautomat med fisktema, vilket lämpar sig väl när du är ute och fiskar i det fysiska livet. Den här slotmaskiner kommer från den svenska spelleverantören Yggdrasil, och har en hög RTP och massvis med funktioner som många spelare uppskattar, vilket gör den till en ständig favorit på spelmarknaden.

Extreme Fishing

Likt Golden Fish Tank är Extreme Fishing en väldigt populär slotmaskin på den svenska spelmarknaden. Den här maskinen kommer från Lightning Box, en respekterad och välrenommerad leverantör.

Maskinen är känd för sin höga RTP, och har bra funktionalitet som förhöjer spelupplevelsen.

Angler’s Gold

Sist men inte minst hittar vi Angler’s Gold. Den här maskinen har en klassisk layout och funktionalitet, vilket gör att den lämpar sig väl för de som letar efter just denna typ av maskin.