Skip to content

Välkommen till Fiskbasen.se! Vi har samlat information om mer än 280 olika fiskar i svenska vatten. Vår vision är att sprida kunskap om svenska fiskar, vattendrag och natur. Vi vill leva upp till Fiskbasen.se – Allt om svensk fisk! Förutom mängder av fiskar hittar du fiskrecept, diskussioner kring miljö och utfiskning samt samlingssidor för sportfiskare, färsk fisk och bästa fiskeställena. Välkommen till Sveriges sida om fisk!

Remouladsås

4 port.

2 dl majonnäs
2 msk hackad persilja
1 tsk körvel
1 tsk stött dragon
1 msk hackad kapris
1 msk hackad ättiksgurka
1 msk ansjovisspad (eller 3-4 Ansjovisfiléer som mosas och blandas i)
1/2 dl vispgrädde

Blanda majonnäs med kryddgrönt, kapris och gurka. Smaksätt med ansjovisspad. Vispa grädden och blanda ner den. Låt såsen stå kallt.