Skip to content

Välkommen till Fiskbasen.se! Vi har samlat information om mer än 280 olika fiskar i svenska vatten. Vår vision är att sprida kunskap om svenska fiskar, vattendrag och natur. Vi vill leva upp till Fiskbasen.se – Allt om svensk fisk! Förutom mängder av fiskar hittar du fiskrecept, diskussioner kring miljö och utfiskning samt samlingssidor för sportfiskare, färsk fisk och bästa fiskeställena. Välkommen till Sveriges sida om fisk!

Fiskexporten

Kulinariska enkelheter. Målet för vår passion. Stora smaker med små medel. Våra kockar skapar rätter som är enkla att tillaga och en ren njutning att äta. Välkommen till Fiskexporten! Vi arbetar efter en tydlig idé. Vår strävan är att vara en innovativ och pålitlig leverantör av läckerheter från havet. Med ett stort utbud för såväl delikatessdisken som butikens fiskavdelning har vi stora möjligheter att hjälpa våra kunder med ett attraktivt sortiment av premiumprodukter.

Fiskexporten levererar färsk fisk och färska skaldjur tillsammans med pannfärdiga, serveringsklara och färska fisk- och skaldjursrätter till Sveriges ledande livsmedelsbutiker. Därtill erbjuder vi våra välkända sillinläggningar i många variationer. Gemensamt för vårt sortiment är enkelheten i att tillaga och servera i kombination med råvarornas höga kvalitet. Variationen är stor men en sak är gemensam för hela vårt sortiment – den höga kvaliteten.

Som samarbetspartner hjälper vi våra kunder att utveckla sina fiskavdelningar för att skapa attraktivitet och mervärde. Vi älskar fisk och skaldjur, något som präglar hela vårt arbetssätt. För våra kunder märks det genom vår passion, kompetens och kvalitet.

Vi levererar ett brett sortiment av fisk- och skaldjursrätter över hela Sverige. Från vår moderna anläggning i Varberg når vårt breda sortiment ut till delikatessdiskar och matbutiker till hela landet, från Norrbotten till Skåne.

Kulinariska enkelheter. Målet för vår passion. Stora smaker med små medel. Våra kockar skapar rätter som är enkla att tillaga och en ren njutning att äta.

Nyfiken på mer? Besök oss på Härdgatan 27 i Varberg eller via vår hemsida: http://www.fiskexporten.se