Skip to content

Välkommen till Fiskbasen.se! Vi har samlat information om mer än 280 olika fiskar i svenska vatten. Vår vision är att sprida kunskap om svenska fiskar, vattendrag och natur. Vi vill leva upp till Fiskbasen.se – Allt om svensk fisk! Förutom mängder av fiskar hittar du fiskrecept, diskussioner kring miljö och utfiskning samt samlingssidor för sportfiskare, färsk fisk och bästa fiskeställena. Välkommen till Sveriges sida om fisk!

Fiske och spel: spel med fisketema du bör testa

Det är något magiskt med att fiska. Att få slappna av och vänta på att fisken nappar, inbäddad i naturens famn, omgiven av det milda ljudet av vatten och prasslande löv. När vi kastar ut betet och väntar tålmodigt får vi tid att reflektera, läsa en bok eller helt enkelt njuta av naturen. Fiske är en meditativ upplevelse som lugnar själen, samt ger oss en rejäl dos action när det väl nappar.

Men under den lite lugnare delen av fisket kan det vara en bra idé att ha något att göra, exempelvis läsa en bok eller prata med en fiskekompis. Men du kan även behålla temat genom att lira fiskespel, något vi ska titta lite närmare på idag!

7 spel med fisktema du borde testa

Nedan är bra exempel:

Bass Bonanza Slot

Bass Bonanza Slot är en fängslande slotmaskin som passar perfekt för de spelare som även gillar fiske. Detta spel kommer från den högt aktade spelleverantören Reel Kingdom och har en layout med 5-hjul, 3 rader och 10 fasta vinstlinjer, vilket ger spelare stora möjligheter att vinna stora vinster. Dess högkvalitativa grafik och fängslande tema skapar en uppslukande atmosfär som är både visuellt tilltalande och engagerande.

En av de utmärkande egenskaperna hos denna slotmaskin är dess unika och spännande bonusrunda, som utlöses genom att tre eller fler scatter-symboler visas samtidigt. När de är aktiverade tilldelas spelarna tio gratissnurr. Varje insamlad “bass”-symbol bidrar till spelarens multiplikator, vilket ökar potentialen för enorma utbetalningar allt eftersom omgången fortskrider.

Förutom gratissnurren innehåller Bass Bonanza Slot även en wild-symbol. Wild-symbolen kan ersätta vilken annan symbol som helst, förutom scatter-symbolen, vilket hjälper spelare att skapa vinnande kombinationer. Detta lägger till ett extra lager spänning till spelet, eftersom spelare potentiellt kan hitta vinster med hjälp av den vilda fiskaren.

Om du vill testa spelet på egen hand finns det att lira hos Hajper casino, en spelsajt som erbjuder massvis med fascinerande spel, bra bonussystem, tillsammans med en säker och pålitlig spelupplevelse.

Ridiculous Fishing

Ridiculous Fishing är ett förtjusande och underhållande mobilspel som blandar lugn avkoppling med nöje. Spelet kommer från Vlambeer och erbjuder spelare en möjlighet att ge sig ut på ett nyckfullt fiskeäventyr, där dagens fångst kan variera rejält.

Spelets unika mekanik skiljer sig från traditionella fiskespel. Målet är att fånga så många fiskar som möjligt, samtidigt som skärmen förvandlas till en frenesi av färgglatt och exotiskt vattenliv.

Men det roliga slutar inte där. När fisken når ytan slängs de högt upp i luften och spelarna byter till ett tryck-för-att-skjuta-läge. Ju fler fiskar du skjuter, desto mer valuta tjänar du i spelet, som kan spenderas på en mängd galna uppgraderingar, såsom längre linor, nya beten och kraftfulla vapen som förstärker spelkänslan rejält.