Skip to content

Välkommen till Fiskbasen.se! Vi har samlat information om mer än 280 olika fiskar i svenska vatten. Vår vision är att sprida kunskap om svenska fiskar, vattendrag och natur. Vi vill leva upp till Fiskbasen.se – Allt om svensk fisk! Förutom mängder av fiskar hittar du fiskrecept, diskussioner kring miljö och utfiskning samt samlingssidor för sportfiskare, färsk fisk och bästa fiskeställena. Välkommen till Sveriges sida om fisk!

Ödevata Fiske Camp

Ödevata FiskeCamp har i tio år blivit en 'Hotspot' för ambitiösa sportfiskare. Här finns ett stort utbud av olika sjöar, antingen i gångavstånd från campen eller bara några kilometer bort. Välj din sjö för dagen och se fram emot en ostörd och framgångsrik fisketur! Med många öar och vikar bjuder de flesta sjöar runt Fiskecampen på fina enskilda och vindstilla platser.

Tack vare att du har flera sjöar att välja mellan finns det något som passar alla. Allt från barnfamiljer till den rutinerade sportfiskaren. Det stora utbudet av sjöar gör att du har chans att tillbringa en heldag ute på sjön utan att bli störda.

Vi servar er med fiskekort, båtuthyrning och tips om bra fiskeställen. All information hittar ni i receptionen på Ödevata FiskeCamp som är öppen sommartid från kl. 9 till 18. Här finns även en butik där du kan komplettera din utrustning.

Önskar ni kombinera fiske med övernattning? Vänta inte med att boka rum i Ödevata gårdshotell. På campingen finns det alltid plats för tält, husbil och husvagn.

Exempel på upplevelse paket:

Gäddfiske med B&B

Gör fiskeupplevelsen till något stort! Ger dig ut på Ödevaten efter den hemliga gäddan!

  • En övernattning med frukost för två personer i dubbelrum B&B Standard
  • En dags gäddfiske från båt med elmotor (hyr även fiskeutrustning på plats)
  • Tillgång till fullt utrustat självhushållskök

Erbjudandet gäller vid rumsbokning från september – maj.
Pris 595:-/pers,

Ödevata är en pärla utanför småländska Emmaboda. Besök vår hemsida för mer information. http://www.odevata.se/