Skip to content

Välkommen till Fiskbasen.se! Vi har samlat information om mer än 280 olika fiskar i svenska vatten. Vår vision är att sprida kunskap om svenska fiskar, vattendrag och natur. Vi vill leva upp till Fiskbasen.se – Allt om svensk fisk! Förutom mängder av fiskar hittar du fiskrecept, diskussioner kring miljö och utfiskning samt samlingssidor för sportfiskare, färsk fisk och bästa fiskeställena. Välkommen till Sveriges sida om fisk!

Grangärde Fiske

Mitt i Bergslagens natursköna skogar i sydvästra Dalarna finner du Grangärde Fiske. Inom Fiskeområdet har vi flera sjöar med erkänt goda fiskemöjlighet! Grangärde fiske är en ideell förening. Inom fiskeområdet har vi ett 50-tal sjöar och tjärnar samt ca 20 km strömmande vatten. I våra sjöar och vattendrag simmar det gädda, abborre, mört, braxen, sik, öring och regnbåge. Vi planterar ut röding, öring och regnbåge kontinuerligt under året.

Fiska med dagskort eller hyr en egen sjö över en helg. I Grangärde området finns det 12 tjärnar som vi hyr ut. I samband med uthyrningen planteras minst 30kg fisk in i sjön. I vår förening värnar vi om vår närmiljö och arbetar aktivt med att bevara sjöar och vattendrag i Bergslagen.

Rekommendation:

Ring in vännerna och planera en resa till Grangärde. Utmana polarna på fisketävling, sätt upp ett militärtält och ät grillad fisk till middag.

Hitta hit:

Grangärde fiskeområde ligger runt Nyhammar längst riksväg 66 ca 25km norr om Ludvika.

Boende i området:

När du fiskar hos Grangärde Fiske kan du fritt disponera någon av 12st Eldpallkojor för en eventuell övernattning. Det finns även lägerplatser för husvagn på flera platser. För dig med lite högre krav kan vi rekommendera Grenehuset som erbjuder boende med självhushåll.

Kontakt:

Bokning och information Tel: 070-6761772

Övrigt:

Vi hyr även ut militärtält för 12-20 person, mobil bastu och badtunnor.

För priser, bokning och mer information besök:

http://www.grangardefiske.se