Skip to content

Välkommen till Fiskbasen.se! Vi har samlat information om mer än 280 olika fiskar i svenska vatten. Vår vision är att sprida kunskap om svenska fiskar, vattendrag och natur. Vi vill leva upp till Fiskbasen.se – Allt om svensk fisk! Förutom mängder av fiskar hittar du fiskrecept, diskussioner kring miljö och utfiskning samt samlingssidor för sportfiskare, färsk fisk och bästa fiskeställena. Välkommen till Sveriges sida om fisk!

Fiskbilen

Fiskbilen förvaltar en lång tradition av norsk fisk- och skaldjurshandel är kvalitet och service alltid kommer först. Bästa råvarorna från havet – direkt hem till din dörr. För att förvissa oss om att du som kund är nöjd med dina varor från Fiskbilen lämnar vi alltid en månads smak- och kvalitetsgaranti. Vi fyller på din frys med färsk fisk en gång i månaden med norsk kvalitetsfisk och skaldjur.

Fiskbilen brinner för att göra din vardag enklare och din kost nyttigare. Efter dessa år har vi nu avdelningar i Stockholm, Oslo, Malmö och Göteborg. Vi har idag 1000-tals återkommande kunder som samlas vid sina middagsbord för att njuta av goda fiskmiddagar. Fiskbilen har två år i rad blivit utnämnd till Gasellföretag av Dagens Industri. Vi samarbetar med duktiga leverantörer som sätter oss i kontakt med de bästa producenterna och vi jobbar dagligen med att lyfta kvaliteten till nya höjder.

På elva år lär man sig ett och annat. För oss är det inget mål att sälja till dig en gång, vi vill bli din fasta leverantör av fisk och skaldjur. Det gläder oss mycket varje gång ni vill ha fiskvaror av oss och vi vill jobba hårt för att du skall bli nöjd.

Behöver du inspiration inför nästa middag? På Fiskbilen.se presenterar vi mängder med läckra fisk recept. Vad sägs t ex om norsk hälleflundra med örtsmör och foliebakade grönsaker, grillad ishavsröding med aioli eller gratinerad hummer. Vi bjuder på över 500 inspirerade recept.

Börja en ny nyttig varna. Anmäl till någon av våra hemkörda matlådor idag. Välj bland ”egna lådan”, premiumlådan och lyxlådan. Prisförslag; 5.5 kg ishavsfisk, ca 32 måltider/8 middagar för 4 personer för 1280kr (premium lådan).  Cirkapris 31kr/portion.

Besök oss på http://butik.fiskbilen.se för att bli kund eller för mer information. Välkommen!