*Utfall på olika fiskarter.
 

Du kan sponsra denna sida med din logo + länk.
Här hamnar din logo.

*Utfall = Hur mycket som blir kvar när du har filéat fisken. Exempel, du köper en Torsk på 1,3 kg (rensad), vad får jag kvar när den är filéad? (1,3 kg * 0,42% = ca 0,55 kg färdig filé).

Fiskart

Utfall i %

Div.faktor

Multi.faktor

Abborrefilé

ca 33%

0,33

3,03

Bergtungsfilé

ca 48%

0,48

2,10

Blekafilé

ca 40%

0,40

2,50

Regnbågsfilé

ca 65%

0,65

1,54

Gäddfilé

ca 35%

0,35

2,86

Gösfilé

ca 40%

0,40

2,50

Havskattfilé

ca 36%

0,36

2,80

Helgeflundrafilé

ca 60%

0,60

1,67

Koljafilé

ca 40%

0,40

2,50

Kummelfilé

ca 40%

0,40

2,50

Laxfilé båtfilé (fläkt)

ca 79%

0,79

1,27

Laxfilé putsad

ca 66%

0,66

1,52

Långafilé

ca 40%

0,40

2,50

Makrillfilé

ca 55%

0,55

1,82

Makulksfilé (utan huvud)

ca 60%

0,60

1,67

Pigghajfilé

ca 33%

0,33

3,03

Pigghaj, flådd

ca 50%

0,50

2,00

Piggvarsfilé

ca 38%

0,38

2,63

Piggvar, klippt

ca 70%

0,70

1,43

Rödtungsfilé

ca 48%

0,48

2,10

Rödtunga, klippt & flådd

ca 75%

0,75

1,33

Sejfilé

ca 40%

0,40

2,50

Sjötungsfilé

ca 40%

0,40

2,50

Sjötunga, klippt & flådd

ca 75%

0,75

1,33

Slätvarsfilé

ca 40%

0,40

2,50

Slätvar, klippt

ca 70%

0,70

1,43

Torskfilé

ca 42%

0,42

2,38

Torskfilé "Benfri"

ca 36%

0,36

2,78

Kungsfiskfilé

ca 33%

0,33

3,03

Vitlingfilé

ca 35%

0,35

2,86


* Utfallet av fisk kan variera något beroende på om fisken är fet eller mager, är delvis också årstidsbetingat.

Med ramar Huvudsida/With frames Main page


Created by Anders Ivarsson
Copywright
© 1997 by Anders Ivarsson
All rights reserved.